• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Ali Özkan: “Bütçemizin Büyük Kısmıyla Eğitime Destek Veriyoruz”

Karacabey Belediyesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için yakın dönemde 5 milyonluk yatırıma imza atmış ve bölgeyi adeta parlayan eğitim çatılarından biri haline getirmişti.

Bu gelişmenin ardından, Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik, önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette, bölgedeki eğitim faaliyetlerine desteklerinden ötürü Başkan Ali Özkan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Bayır ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, belediyenin desteğinden duydukları memnuniyeti ileten Okul Müdürü Tetik, öğrenciler ve velileri adına kendisine teşekkür etti.

Eğitime Daima Öncelik Veriyoruz

Başkan Ali Özkan da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler yaptığımız icraatlarda, eğitimi daima ayrı bir tarafta tutuyoruz. Geleceğimizin daha parlak olması hedefiyle, yıllık bütçemizin önemli bir bölümünde, somut yatırımlar çerçevesinde eğitim faaliyetlerini destekliyoruz. Bu kapsamda, sizlerden gelen bu teşekkür ziyareti bizleri daha da onurlandırdı. Umuyoruz ki bölgenin parlayan yıldızı olan bu okulumuzda çalışan öğrencilerimiz de bu sunduğumuz imkânlarımızı taçlandırmaya devam edecekler” dedi.

Öte yandan ziyaretin sonunda Başkan Ali Özkan’a plaket takdim edildi.