• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Sanayide bulunan esnaf dükkanlarına Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, Marangoz ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim Sındıran ve Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ile birlikte giden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi olarak mesleğinde belli bir yaşı geçirmiş esnaflara Karacabey halkı adına plaket verdiklerini söyledi.

Özkan, "Karacabey Belediyesi olarak Karacabey halkına hizmet eden, Karacabey’de emeği olan ve bize değer katan esnaf büyüklerimizi çeşitli vesilelerle ziyaret ediyoruz. Karacabey’imize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Karacabey halkı ve Karacabey Belediyesi adına kendilerine plaket takdim ediyoruz. Bizlere yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki hayatlarında da hayırlı işler diliyorum. Sağlık, huzur ve mutlu bir hayat temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Plaket alan sanayi esnafları da, "Bugüne kadar Karacabey’e hizmet verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu davranışınızla bizi gururlandırdınız. Bize bu plaketi laik gören Karacabey halkına ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ediyoruz" dediler.