• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı açılışını gerçekleştirdik.

Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu, İçişleri E. Bakanımız Sayın Efkan Ala, Bursa Milletvekilimiz Sayın Zekeriya Birkan ve protokol mensupları ile 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı açılışını gerçekleştirdik.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017