• Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

19.01.2018

Karacabey Belediyesi çalışanlarına sosyal denge tazminatı

BEM-BİR SEN ile Karacabey Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personel sosyal denge tazminatına hak kazandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı açılışını gerçekleştirdik.

Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu, İçişleri E. Bakanımız Sayın Efkan Ala, Bursa Milletvekilimiz Sayın Zekeriya Birkan ve protokol mensupları ile 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı açılışını gerçekleştirdik.