• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

101 yaşındaki anneye ziyaret

Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey'in en yaşlı annesi, 101 yaşındaki Cevahir Taş'ı Anneler Günü münasebetiyle bütün anneler adına ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren 101 yaşındaki Cevahir Taş ve ailesi Başkan Ali Özkan, eşi Gülden Özkan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile yönetimine teşekkür ettiler.

Başkan Özkan, "Koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla, bizlere cenneti dünyada yaşatan ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) tarafından cennetle müjdelenen başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Vefat eden annelerimizi de rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad, Mekanları cennet olsun." ifadelerini kullandı.