• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Üniversitede Yıl Sonu Etkinlikleri

Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nun 2013 - 2014 eğitim öğretim dönemi mezuniyet programı okul bahçesindeki gerçekleşen törene Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Türe ve protokol üyeleri katıldı...
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017