• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Üniversitede Yıl Sonu Etkinlikleri

Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nun 2013 - 2014 eğitim öğretim dönemi mezuniyet programı okul bahçesindeki gerçekleşen törene Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Türe ve protokol üyeleri katıldı...