• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

Üniversitede Yıl Sonu Etkinlikleri

Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nun 2013 - 2014 eğitim öğretim dönemi mezuniyet programı okul bahçesindeki gerçekleşen törene Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Türe ve protokol üyeleri katıldı...