• Karacabey yatırımların gözdesi

13.11.2018

Karacabey yatırımların gözdesi

Eğitimden, spora, turizmden sanayiye kadar pek çok alanda yatırımların hızla sürdüğü Karacabey, yeni bir cazibe merkezine daha kavuşuyor…

Limagrain Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Limagrain’in Bandırma yolu üzerinde (Ticaret Borsası’nın 100 metre ilerisi) kuracağı Mısır ve Ayçiçek Tohumluk Üretim, Hazırlama, İşleme ve Depolama Tesisi temel atma törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, protokol üyeleri, oda ve borsa yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, tohumculuk sektörüyle uğraşan bayiiler, çiftçiler ve Limagrain personeli katıldı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan açılış sonrasında Bereket Tv’ye tarım ile ilgili açıklamalarda bulundu.