• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Limagrain Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Limagrain’in Bandırma yolu üzerinde (Ticaret Borsası’nın 100 metre ilerisi) kuracağı Mısır ve Ayçiçek Tohumluk Üretim, Hazırlama, İşleme ve Depolama Tesisi temel atma törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, protokol üyeleri, oda ve borsa yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, tohumculuk sektörüyle uğraşan bayiiler, çiftçiler ve Limagrain personeli katıldı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan açılış sonrasında Bereket Tv’ye tarım ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017