• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Limagrain Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Limagrain’in Bandırma yolu üzerinde (Ticaret Borsası’nın 100 metre ilerisi) kuracağı Mısır ve Ayçiçek Tohumluk Üretim, Hazırlama, İşleme ve Depolama Tesisi temel atma törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, protokol üyeleri, oda ve borsa yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, tohumculuk sektörüyle uğraşan bayiiler, çiftçiler ve Limagrain personeli katıldı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan açılış sonrasında Bereket Tv’ye tarım ile ilgili açıklamalarda bulundu.