• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Limagrain Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Limagrain’in Bandırma yolu üzerinde (Ticaret Borsası’nın 100 metre ilerisi) kuracağı Mısır ve Ayçiçek Tohumluk Üretim, Hazırlama, İşleme ve Depolama Tesisi temel atma törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, protokol üyeleri, oda ve borsa yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, tohumculuk sektörüyle uğraşan bayiiler, çiftçiler ve Limagrain personeli katıldı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan açılış sonrasında Bereket Tv’ye tarım ile ilgili açıklamalarda bulundu.