• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Erol Onur (Hidayet Camii) Açılışı

590 metrekare arsa üzerine 450 metrekarelik arsaya yapılan Erol Onur (Vakıf Hidayet) Camii açılış törenine Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Hayırsever İş Adamı Erol Onur, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay ve vatandaşlar katıldı...
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017