• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Erol Onur (Hidayet Camii) Açılışı

590 metrekare arsa üzerine 450 metrekarelik arsaya yapılan Erol Onur (Vakıf Hidayet) Camii açılış törenine Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Hayırsever İş Adamı Erol Onur, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay ve vatandaşlar katıldı...