• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Erol Onur (Hidayet Camii) Açılışı

590 metrekare arsa üzerine 450 metrekarelik arsaya yapılan Erol Onur (Vakıf Hidayet) Camii açılış törenine Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Hayırsever İş Adamı Erol Onur, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay ve vatandaşlar katıldı...