• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

Erol Onur (Hidayet Camii) Açılışı

590 metrekare arsa üzerine 450 metrekarelik arsaya yapılan Erol Onur (Vakıf Hidayet) Camii açılış törenine Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Hayırsever İş Adamı Erol Onur, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay ve vatandaşlar katıldı...