• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Erol Onur (Hidayet Camii) Açılışı

590 metrekare arsa üzerine 450 metrekarelik arsaya yapılan Erol Onur (Vakıf Hidayet) Camii açılış törenine Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, Hayırsever İş Adamı Erol Onur, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay ve vatandaşlar katıldı...
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017