• Karacabey yatırımların gözdesi

13.11.2018

Karacabey yatırımların gözdesi

Eğitimden, spora, turizmden sanayiye kadar pek çok alanda yatırımların hızla sürdüğü Karacabey, yeni bir cazibe merkezine daha kavuşuyor…

Erol Onur Camii (Hidayet Camii) Açılıyor

Erol Onur Camii'nin (Hidayet Camii) Bugün saat: 11.00'de Açılışı gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ali ÖZKAN açılışa tüm Karacabeylilerin davetli olduğunu duyururken Açılışın da Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin AY tarafından yapılacağı belirtildi. Bugün saat 11.00'da açılışı yapılacak olan Yeni Erol Onur Camii'nde (Hidayet Camii) açılış hazırlıkları sona geldi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cami çevresinde titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.