• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Erol Onur Camii (Hidayet Camii) Açılıyor

Erol Onur Camii'nin (Hidayet Camii) Bugün saat: 11.00'de Açılışı gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ali ÖZKAN açılışa tüm Karacabeylilerin davetli olduğunu duyururken Açılışın da Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin AY tarafından yapılacağı belirtildi. Bugün saat 11.00'da açılışı yapılacak olan Yeni Erol Onur Camii'nde (Hidayet Camii) açılış hazırlıkları sona geldi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cami çevresinde titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017