• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Erol Onur Camii (Hidayet Camii) Açılıyor

Erol Onur Camii'nin (Hidayet Camii) Bugün saat: 11.00'de Açılışı gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ali ÖZKAN açılışa tüm Karacabeylilerin davetli olduğunu duyururken Açılışın da Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin AY tarafından yapılacağı belirtildi. Bugün saat 11.00'da açılışı yapılacak olan Yeni Erol Onur Camii'nde (Hidayet Camii) açılış hazırlıkları sona geldi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cami çevresinde titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.