• Karacabey’de yeniden inşa edilecek okul, otopark alanı için fırsata dönüşüyor

19.02.2020

Karacabey’de yeniden inşa edilecek okul, otopark alanı için fırsata dönüşüyor

Erol Onur Camii (Hidayet Camii) Açılıyor

Erol Onur Camii'nin (Hidayet Camii) Bugün saat: 11.00'de Açılışı gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ali ÖZKAN açılışa tüm Karacabeylilerin davetli olduğunu duyururken Açılışın da Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin AY tarafından yapılacağı belirtildi. Bugün saat 11.00'da açılışı yapılacak olan Yeni Erol Onur Camii'nde (Hidayet Camii) açılış hazırlıkları sona geldi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cami çevresinde titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020