• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Erol Onur Camii (Hidayet Camii) Açılıyor

Erol Onur Camii'nin (Hidayet Camii) Bugün saat: 11.00'de Açılışı gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ali ÖZKAN açılışa tüm Karacabeylilerin davetli olduğunu duyururken Açılışın da Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin AY tarafından yapılacağı belirtildi. Bugün saat 11.00'da açılışı yapılacak olan Yeni Erol Onur Camii'nde (Hidayet Camii) açılış hazırlıkları sona geldi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cami çevresinde titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.