• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Başkan ÖZKAN Ankara'da

Ak Partili Belediye başkanları, Ankara’da düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. İki gün sürecek olan toplantının ilk gününde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına seslendi. Toplantıya Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’da katıldı.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017