• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Ali ÖZKAN'dan İşyeri Açılışı

V-Y Sigorta Acenteliği açılışına Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı..
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017