• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Yüzlerce Motosiklet Tutkunu Karacabey’de Buluştu

Marmara ve Ege Bölgesinde bulunan motosikletçilerin buluşma adresleri bu kez, Karacabey oldu.

Değişik il ve ilçelerden gelen yüzlerce motosikletli, Karacabey Coşkun Park Ada tesislerinde bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada bir arada yemek yiyen sürücüler, uzak şehirlerdeki arkadaşlarıyla da görüşme imkânı bulurken, yeni katılan motorcularla da tanışma imkânı buldular.

Yüzlerce motosikletlinin buluşması renkli görüntülere sebep olurken, bir anda bu kadar çok motosiklet ile karşılaşan vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Etkinliğe, Karacabey ve Bursa’dan da sürücüler eşlik etti.

Karacabey Belediyesi’nden Sergi

Öte yandan, etkinliğin duyulması ile birlikte Karacabey Belediyesi, Park Ada tesislerinde Karacabey’in doğasını anlatan fotoğraf sergisi açarak, motosikletçilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Karacabey’i çok beğendiklerini belirten sürücüler de “Karacabey hem konum, hem de içeriği bakımından ilgimizi çeken bir şehir. İlerleyen zamanlarda, burada sık sık bir araya gelmeye devam geleceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017