• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Sel Felaketinden Olumsuz Etkilenen Yeniköy’de Yaralar Sarıldı

Önceki günlerde meydana gelen aşırı yağışlarla, dağdan gelen derelerin taşması sonucu su baskınlarına maruz kalan Karacabey’e bağlı Yeniköy, Malkara ve Bayramdere tatil beldelerinde, sel felaketinin izleri, belediye ekiplerince yürütülen hummalı çalışmalar sonucu bir bir silinirken, bölgede hayatın da normal seyrine döndüğü açıklandı.

Eşsizi tatil yöresinde yaşanan felaketin ardından, adeta teyakkuza geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi ekipleri, yaşanan olumsuzlukları kısa sürede çözüme kavuştururken, kalıcı çözüm adına hazırlanan projelerin de kısa sürede hayat geçirileceği kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve Daire Başkanı Orhan Çağlayan, hayata geçirilecek projeler konusunda kendisine detaylı bilgi sundu.

Ali Özkan: Belediye Ekipleri Başarılı Sınav Verdi

Mevsim normallerinin yedi katı üzerinde gerçekleşen yağışlardan olumsuz etkilenen bölgede, belediye ekipleri tarafından başarılı bir sınav verildiğini belirterek, kısa sürede cansiperane çalışmalarla felaketin atlatıldığını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmalarda tüm emeği geçenlere, vatandaşlar adına minnettar olduklarını kaydetti.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve Daire Başkanı Orhan Çağlayan da belediye ekipleriyle ortak hareket etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, ekiplerin çalışmaları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017