• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

Özkan’dan 'Dünya Yetimler Günü'nde anlamlı etkinlik

İlçedeki yetim ve yakınları ile iftar yemeğinde buluşan Özkan; yardımlaşma ve paylaşma duygusunun en önemli milli hasletlerimizden biri olduğu vurgusunda bulundu.

Paylaşma ve yardımlaşma dinimizin de emridir

Karacabey ilçe merkezindeki özel bir işletmede önceki akşam gerçekleştirilen yetimler buluşmasında, eşi Gülden Özkan ile birlikte öksüzler, yetimler ve yakınları ile aynı masayı paylaşan Belediye Başkanı Ali Özkan, yardımlaşma ve sahiplenmenin aynı zamanda güzel dinimizin de ilk emirlerinden biri olduğunu dile getirdi.

Karacabey, sosyal yardımlar konusunda farkını gösteriyor

Karacabey'in, geçmişten bu yana her vesile ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışma konusunda öne çıkan kentlerden biri olduğunu da değinen Ali Özkan, belediye imkânları ve tüm hayırseverlerin katkılarının ihtiyaç sahipleri ile buluşturulma çalışmalarına da kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.