• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Özkan, Konuk'tan Karacabey'e Fabrika Kurulmasını İstedi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı, Karaman Milletvekili ve TORKU Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'u ziyaret etti. Başkanı Özkan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, "İlçe başkanımızla birlikte Recep Konuk'u ziyaret ettik. Ziyarette, Karacabey çiftçilerimizin selamlarını ilettik. İlçemizin Türkiye'nin salçalık domates ihtiyacının yüzde 40'ını karşıladığını belirttik. Kendilerine bölgemize bir salça fabrika kurmalarının beklendiğini ilettik" dedi.

Konuyla ilgili Başkan Özkan'ı ziyaret eden Balıkesir Pancar Üreticileri Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise, konuyu hep beraber takip edeceklerini ve Karacabey ortak paydasında birleşeceklerini söyledi.