• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Özkan, Konuk'tan Karacabey'e Fabrika Kurulmasını İstedi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı, Karaman Milletvekili ve TORKU Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'u ziyaret etti. Başkanı Özkan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, "İlçe başkanımızla birlikte Recep Konuk'u ziyaret ettik. Ziyarette, Karacabey çiftçilerimizin selamlarını ilettik. İlçemizin Türkiye'nin salçalık domates ihtiyacının yüzde 40'ını karşıladığını belirttik. Kendilerine bölgemize bir salça fabrika kurmalarının beklendiğini ilettik" dedi.

Konuyla ilgili Başkan Özkan'ı ziyaret eden Balıkesir Pancar Üreticileri Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise, konuyu hep beraber takip edeceklerini ve Karacabey ortak paydasında birleşeceklerini söyledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017