• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

Özkan, Konuk'tan Karacabey'e Fabrika Kurulmasını İstedi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı, Karaman Milletvekili ve TORKU Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'u ziyaret etti. Başkanı Özkan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, "İlçe başkanımızla birlikte Recep Konuk'u ziyaret ettik. Ziyarette, Karacabey çiftçilerimizin selamlarını ilettik. İlçemizin Türkiye'nin salçalık domates ihtiyacının yüzde 40'ını karşıladığını belirttik. Kendilerine bölgemize bir salça fabrika kurmalarının beklendiğini ilettik" dedi.

Konuyla ilgili Başkan Özkan'ı ziyaret eden Balıkesir Pancar Üreticileri Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise, konuyu hep beraber takip edeceklerini ve Karacabey ortak paydasında birleşeceklerini söyledi.