• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Özkan: “Engelli ve yakınlarına sahip çıkmak asli görevimiz”

Tüm ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerde; engelli bireyler ve yakınları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, engelli vatandaşların aileleri ile birlikte yaşam standartlarının yükseltilmesi adına son dönemde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.

Yaşam standartlarının artmasından mutluyuz

Başkan Ali Özkan, tüm hafta boyunca devam edecek etkinliklerin ilk gününde, belediyenin düzenlediği etkinlikte engelli çocukların anneleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Ali Özkan, tüm devlet kurumları ve belediyenin gerçekleştirdiği projelerin her geçen gün özlenen düzeye giderek yaklaştığını ve bu konuyu da asli görev olarak kabul ettiklerini söyledi.

Engelli bireylerin, diğer bireylerle iş ve sosyal hayatın tüm zamanlarında bir arada olması gerektiğini belirterek, kişisel gelişimleri adına uygulanan projelerin azımsanmayacak düzeyde olduğuna dikkat çeken Özkan, bu sayede engelli ailelerinin yaşam standartlarının yükselmesinin de mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

Başkan Özkan coşkuya ortak oldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın katılım gösterdiği ‘Engelliler Haftası’ etkinliklerinin bir diğer adresi Atatürk Kültür Parkı oldu. Başkan Özkan, ‘Kır Çiçekleri Şenliği’ adı verilen etkinlikte engelli bireylerin çeşitli eğlence ve oyunlarına ortak oldu.

Engelli derneklerinden Başkan Özkan’a teşekkür ziyareti

Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, engelli vatandaş ve aileleri tarafından takdirle karşılanırken, ‘Karacabey Engelliler Derneği’ Başkanı Kağan Erdem de Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, sorunlarına sahip çıkılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Özkan; bu konuda toplumsal duyarlılığın her zaman en üst seviyede tutulması gerektiğine vurgu yaptı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; engellilerin daima yanında olmaya ve onların hayatını kolaylaştıracak çalışmaları da kararlılıkla hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.