• Karacabey yatırımların gözdesi

13.11.2018

Karacabey yatırımların gözdesi

Eğitimden, spora, turizmden sanayiye kadar pek çok alanda yatırımların hızla sürdüğü Karacabey, yeni bir cazibe merkezine daha kavuşuyor…

‘Maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var’

Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak ve Karacabey Belediye ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan ortak basın açıklaması yaparak Karacabey Belediyespor'a destek istediler.

3'ncü Lig'de mücadele eden Karacabey Belediyespor'un Bursa'yı profesyonel liglerde temsil eden 3 takımdan biri olduğunu söyleyen Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak, “ Bursaspor ve İnegölspor ile birlikte profesyonel ligde Bursa'yı temsil eden bir kulübüz. Bu sene yeni oluşuma giderek kadromuzu neredeyse baştan aşağıya değiştirdik. Amacımız takımımızı üst liglere taşıyarak Bursa'mızı ve Karacabey'imizi en iyi şekilde temsil etmek. Bunun içinde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Karacabey'de ve Bursa'da yaşayan tüm iş adamlarımızı takımımıza destek vermeye davet ediyoruz. İstedikleri takdirde yönetimimiz de yer alarak bize hem destek hem de yol arkadaşı olabilirler. Ne kadar çok destek alabilirsek hedefimize o kadar çabuk erişebiliriz. 3'ncü ligde başarılı olarak 2'nci Lig'de yer almak istiyoruz. Bunun için de bize hem maddi hem de manevi destek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Karacabey Belediye ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan ise, spora çok önem verdiklerini ve Karacabey'de spora adeta çağ attırdıklarını ifade etti. Özkan, “ Karacabey'de sporda devrim yaptık. Göreve geldiğimizde Amatör Kümede bulunan futbol takımımızı 23 sene sonra 3'ncü Lig'e taşıdık. Bu sene 3'ncü Lig'de üçüncü sezonumuzu geçireceğiz. Bursa'yı profesyonel liglerde temsil eden üç takımdan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Altyapıya ve tesisleşmeye verdiğimiz önemde ortada. Birçok kulüpte olmayan tesisleri Karacabey Belediyespor'a kazandırdık. Bu sene güçlü bir takım oluşturduk. Futbolun yanı sıra voleybolda da iddialıyız. Bu sene 2'nci Lig'de mücadele edeceğiz. Basketbol, güreş ve yüzme gibi spor dallarımız da var. Sporun her branşında faaliyet gösteriyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” dedi.