• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor..

Belediyenin başlattığı ve dağıtılan broşürlerle de vatandaşlardan duyarlılık istediği "Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor.." kampanyasına vatandaşların büyük destek verdiği gözlenirken esnafların da kurallara riayet etmesi Kampanyanın amacına ulaştığının bir başka göstergesi oldu.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017