• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor..

Belediyenin başlattığı ve dağıtılan broşürlerle de vatandaşlardan duyarlılık istediği "Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor.." kampanyasına vatandaşların büyük destek verdiği gözlenirken esnafların da kurallara riayet etmesi Kampanyanın amacına ulaştığının bir başka göstergesi oldu.