• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabeyliler İlçe Sporuna Sahip Çıkıyor

Son dönemde elde sportif başarılarla dikkatleri üzerine toplayan ve adeta bir sporcu patlaması yaşanan Karacabey’de, ilçe halkının spora verdiği destek artarak devam ediyor...

İlçe sporuna sunulan maddi ve manevi katkı, vatandaşların da haklı takdirini kazanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, işadamı İlgay Berberoğlu’nu sponsorluk katkılarından dolayı plaketle ödüllendirdi.

“Memleketimize Desteğimiz Sürecek”

Gönlünün her zaman Karacabey’de olduğunu belirten ve doğup büyüdüğü kentin takımına, her zaman destek olmayı sürdüreceğine vurgu yapan işadamı İlgay Berberoğlu, ilçenin gelişimine katkı vermekten son derece mutluluk duyduğunu söyledi.

Ali Özkan: “Vatandaşlarımızın Duyarlılığı Gurur Verici”

İlçe sporuna, tüm Karacabeylilerin göstermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan da; “Tüm alanlarda olduğu gibi sportif konularda da hedeflerimizi ve gerçekleştirdiğimiz projeleri gören ve bizler gibi bu projelerle gururlanan, gerek Karacabey'de gerekse de şehir dışında yaşayan hemşerilerimiz, 'Biz de Karacabeyimiz için ne yapabiliriz?' sorusu ile taşın altına ellerini koymak için adeta birbirleri ile yarışır hale geldi. Bundan dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz. Karacabey'i mutlu, modern insanların yaşadığı bir kent haline getirme yolunda tüm hemşerilerimizle birlikte, azim ve kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017