• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Karacabeyliler Buray'la coştu

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Karacabey Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 94'üncü yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet alanında düzenlenen ücretsiz konserde hayranlarıyla buluştu.

'Aşk Mı Lazım' isimli şarkıyla çıkış yakalayan Buray, 'Sen sevda mısın', 'Kimsenin suçu yok', 'Sevdalar' isimli popüler şarkılarını Karacabeylilerle birlikte söyledi.

Meydanı dolduran binlerce kişiye sevilen parçalarını seslendiren Buray, Karacabeylilere müzik dolu bir akşam yaşattı.

Buray, gördüğü yoğun ilgiden dolayı sevindiğini belirterek, konsere katılanlara teşekkür etti.    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Hep birlikte Cumhuriyetin 94'üncü kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun. Cumhuriyetimizi bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Tüm tarih boyunca vatan için, bayrak için, din için ve mukaddes değerlerimiz için şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. "dedi.

Karacabey Karacabey olalı Cumhuriyet alanı böyle bir kalabalık görmediğini ifade eden Özkan,  çevre ilçelerden teşrif ederek konser alanını şenlendiren kalabalığa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Özkan kanserin sonunda ünlü sanatçı Buray'a Karacabey halkı adına çiçek ve plaket verdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017