• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Karacabey’de Vergi Dairesinin Bulunduğu Alan Otoparka Dönüşüyor

Karacabey Belediyesi tarafından, merkez - kırsal ayırt etmeksizin, ilçenin her noktasında dönüşüm faaliyetleri tüm hızıyla sürdürülüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gazi Mahallesi’ne taşınacak olan mevcut Vergi Dairesinin yer aldığı iş merkezisinin, bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde, otoparka dönüşeceği müjdesini verdi.

İlçe merkezindeki trafik yoğunluğunu rahatlatmak için bu projeyi bir an önce hayata geçirmekte kararlı olduklarını belirten Ali Özkan, projenin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.

Başkan Ali Özkan, önceki gün gerçekleştirdiği istişare toplantısında, İmar ve Şehircilik Müdürü Fırat Yazıcı ile projenin detaylarını masaya yatırdı.

Yapılan görüşmede Özkan, proje ile amaçlarının hem ilçe merkezindeki trafiği rahatlatmak olduğunu, hem de bunun yanında, şehrin farklı noktalarında yeni cazibe merkezlerinin oluşturulması olduğunu kaydetti.

Sona Gelindi

Vergi Dairesinin bulunduğu iş merkezini, bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek bir şekilde yeniden düzenleyeceklerini kaydeden Ali Özkan, “Vergi Dairesi ile ilgili, uzun zamandır üzerinde durduğumuz bir konuda artık sona geldik. Buna göre, yer temininde yardımcı olduğumuz Gazi Mahallesi’ndeki Sağlık Ocağı karşısında bulunan arsayı kendilerine tahsis ettik. Boşalacak olan mevcut iş merkezini ise yıkarak, yüksek kapasiteli bir otopark yapacağız. Tabi proje henüz tüm hatlarıyla netleşmediği için otoparkın yanında, dönüşüme dâhil edilebilecek diğer teknik detayları da önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017