• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Karacabey'de Teknolojik Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor

3T vizyonunun önemli parçalarından biri olan 'teknoloji' ile ilgili yatırımları tüm hızıyla sürdüren Karacabey Belediyesi, sanayi sitesi esnafının talebi doğrultusunda başlattığı çalışma ile ilk etapta 20 adet güvenlik kamerasını ve iki farklı kontrol merkezini hayata geçirdi.

Zaman zaman yaşanan hırsızlık ve benzeri olumsuz durumlar için Karacabey Belediyesi’nden güvenlik kamerası talep eden Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, esnafın bu yönde talebi olduğunu ve belediyeden bu konuda yardım istediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Ali Özkan'ın da bu talep doğrultusunda verdiği talimatın ardından, 10 tanesi 360 derece hareket kabiliyetli olan ve tamamı gece görüşlü 20 kamerayı, sanayi sitesi içerisinde belirlenen ve kör nokta diye tabir edilen bölgelere yerleştirildi.

7-24 kayıt yapacak kameralar, iki farklı kontrol merkezinden de anlık olarak izlenebilecek.

Sanayi sitesinden teşekkür

Kameraların kurulmasının ardından, önceki gün sanayi esnafı adına Başkan Özkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştiren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, esnafın duyduğu memnuniyeti Başkan Özkan’a bizzat iletti.

Kooperatif Başkanı Yağcı yaptığı açıklamada, "Bu sistem, sanayi sitesi esnafından gelen yoğun talepler arasındaydı. Biz de kooperatif olarak, belediye başkanımıza konuya ilettik. Sağ olsun en kısa sürede 20 adet kamerayı bizlere kazandırdı. Böylece hırsızlık başta olmak üzere, bu sistem pek çok olumsuz durumlar için caydırıcı özellikte olacaktır. Özellikle sanayi sitesi esnafı olarak bizler, başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Teknolojik Yatırımları Önemsiyoruz

Başkan Ali Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Karacabeylilerin çıkarları noktasında, her kurum ve kuruluşla diyalog ve dirsek teması içerisindeyiz. Teknolojik yatırımları önemsiyor ve çağın getirdiği zorunluluklara ayak uydurmanın, gerekli olduğuna inanıyoruz. Benzer çalışmaları köylerimizde de hayata geçirdik. Ve bunları yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017