• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Karacabey’de ortak park alanları yaygınlaşıyor

"Modern kent" hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçe merkezindeki önemli sorunlardan biri olan otopark sorununu çözüme kavuşturuyor.

Karacabey’in geleceğini inşa etmek adına yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Karacabey Belediyesi; ilçenin muhtelif yerlerine toplamda 2000 araçlık otopark alanı kazandırarak, otopark sorununu kökten çözmeyi ve mahallelerde ortak otopark alanlarını artırmayı hedefliyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kent merkezi ile ilçe genelindekiçeşitli yerlerde, açık ve otoparka dönüştürülebilecek arsaları vatandaşlardan satın aldıklarını belirterek, alınan bu arsaların kısa süre içinde otopark olarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Karacabey nefes alacak

Halihazırda eski Vergi Dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı kısa süre önce vurduklarını anımsatan Özkan; Taksi Toplanma Merkezi, Servet Somoncuoğlu Parkı, Nasrettin Mahallesi, Atatürk İlköğretim Okulu Yanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri gibi ilçenin çeşitli bölgelerinde inşa edilecek otoparklarla birlikte, ilçe genelindeki otopark ihtiyacını tamamen ortadan kaldıracaklarını söyledi.

“Halka Hizmeti, Hakka Hizmet” olarak kabul ettiklerini kaydeden Başkan Ali Özkan, ‘çözüm odaklı’ belediyecilik anlayışını tüm hızıyla sürdüreceklerini ifade ederek, Karacabey’in geleceğini inşa etmek adına yoğun bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019