• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Karacabey'de Öğretim Kurumları ve Aile Birliklerinden Belediyeye Teşekkür Ziyareti

Önceki gün gerçekleştirilen ziyaretlerde; Şehit Pilot Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Orta Okulu Müdürü Altuğ Meşe, Okul Aile Birliği Başkanı Tevfik Görgün ile öğrenci ve veliler hazır bulundu.

Okullarındaki eksikliklerin giderilmesi noktasında, belediyenin anında duruma el atarak, kısa sürede ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmasından duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenci velileri ve okul idarecileri, bugüne dek verdiği desteklerden ötürü Başkan Özkan'a teşekkürlerini iletti.

KARACABEY BELEDİYESİ'NİN EĞİTİM DESTEĞİ TÜM VELİLERİN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Oku aile birliği yöneticileri, son iki yıldan bu yana belediyenin ilçe genelindeki tüm okulların, her türlü fiziki bakım onarım, çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçların karşılanması konusunda verdiği büyük ölçekli desteğin, her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yaptı.

"EĞİTİM KURUMLARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Geleceğimizi teslim edeceğimiz nesillerin, her konuda donanımlı olmalarına büyük önem verdiklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da tüm eğitim ve öğretim kurumlarına verdikleri desteği kararlılıkla sürdürecekleri müjdesini verdi.

Özkan, "Eğitim en büyük önceliğimizdir ve en büyük yatırım, şüphesiz ki eğitime yapılan yatırımdır. En güzel hizmetlerin de yine, öğrencilere ve okula yapılan hizmet olduğuna inanıyoruz. Eğitime yönelik altyapı çalışmalarının yanı sıra; kültürel ve sosyal faaliyetlere sunduğumuz katkı ile bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.