• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Karacabey’de Kırsal Mahallelere Yatırımlar Sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Eskisarıbey Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.

Kısa bir süre önce, tadilat çalışmalarının başladığı mahalle muhtarlığına ait sosyal alanda yapılan çalışmalar ile mahalle düğün salonunun bakım ve onarım işlemlerini yerinde incelemek için Eskisarıbey Mahallesi’ne giden Başkan Özkan, burada Mahalle Muhtarı Hayati Özdül ile bir araya geldi.

Bizim İçin Karacabey’in Her Köşesi Çok Önemli

Kırsal mahallelerin, belediyelere doğrudan bağlanması ile sorumluluklarının arttığını ifade Başkan Ali Özkan, “Planlı ve programlı çalışma anlayışımızla, başarılı bir organizasyon halindeyiz. İlçemizin merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu noktada muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Ve sırf bu diyaloğu güçlendirmek adına da Muhtarlıklar Müdürlüğümüzü kurduk. Bizim için Karacabey’imizin her köşesi çok önemli’’ dedi.

Daha sonra kırsal mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Özkan, ustalardan çalışma hakkında bilgi aldı. Ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Özkan, mahallelilerin görüş ve önerileri de dinledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017