• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Karacabey Evi’nde KOSGEB Eğitimleri Başladı

Karacabey Belediyesi, belirli aralıklarla ilçede verdiği KOSGEB eğitimleri ile vatandaşların sertifika alarak hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlıyordu.

Belediye tarafından ilçede verilen KOSGEB eğitimleri, bu kez Bursa’da yaşayan Karacabeyli vatandaşlar için de hayata geçti.

Gelen talepler doğrultusunda, Bursa’daki Karacabeyliler için de açılan sertifika programı, Bursa Karacabey Evi’nde başladı.

Önceki gün eğitimlerin gerçekleştirildiği Karacabey Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, burada eğitim görevlisi ve katılımcılarla görüşerek sohbet etti. Gelen katılımcılar da Başkan Özkan’a kendilerine böyle bir imkân sağlandığı için teşekkür etti.

Öncelik Karacabeylilerin

Öte yandan, belediye tarafından faaliyete geçirilen Karacabey Evi’ndeki eğitimlerde, Bursa’da ikamet eden Karacabeylilere öncelik veriliyor.

30 kişilik eğitimlerin ilki tamamlandıktan sonra, gelen talepler doğrultusunda yeni kursların da açılacağı duyuruldu.