• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Karacabey Evi’nde KOSGEB Eğitimleri Başladı

Karacabey Belediyesi, belirli aralıklarla ilçede verdiği KOSGEB eğitimleri ile vatandaşların sertifika alarak hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlıyordu.

Belediye tarafından ilçede verilen KOSGEB eğitimleri, bu kez Bursa’da yaşayan Karacabeyli vatandaşlar için de hayata geçti.

Gelen talepler doğrultusunda, Bursa’daki Karacabeyliler için de açılan sertifika programı, Bursa Karacabey Evi’nde başladı.

Önceki gün eğitimlerin gerçekleştirildiği Karacabey Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, burada eğitim görevlisi ve katılımcılarla görüşerek sohbet etti. Gelen katılımcılar da Başkan Özkan’a kendilerine böyle bir imkân sağlandığı için teşekkür etti.

Öncelik Karacabeylilerin

Öte yandan, belediye tarafından faaliyete geçirilen Karacabey Evi’ndeki eğitimlerde, Bursa’da ikamet eden Karacabeylilere öncelik veriliyor.

30 kişilik eğitimlerin ilki tamamlandıktan sonra, gelen talepler doğrultusunda yeni kursların da açılacağı duyuruldu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019