• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

Karacabey Evi’nde KOSGEB Eğitimleri Başladı

Karacabey Belediyesi, belirli aralıklarla ilçede verdiği KOSGEB eğitimleri ile vatandaşların sertifika alarak hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlıyordu.

Belediye tarafından ilçede verilen KOSGEB eğitimleri, bu kez Bursa’da yaşayan Karacabeyli vatandaşlar için de hayata geçti.

Gelen talepler doğrultusunda, Bursa’daki Karacabeyliler için de açılan sertifika programı, Bursa Karacabey Evi’nde başladı.

Önceki gün eğitimlerin gerçekleştirildiği Karacabey Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, burada eğitim görevlisi ve katılımcılarla görüşerek sohbet etti. Gelen katılımcılar da Başkan Özkan’a kendilerine böyle bir imkân sağlandığı için teşekkür etti.

Öncelik Karacabeylilerin

Öte yandan, belediye tarafından faaliyete geçirilen Karacabey Evi’ndeki eğitimlerde, Bursa’da ikamet eden Karacabeylilere öncelik veriliyor.

30 kişilik eğitimlerin ilki tamamlandıktan sonra, gelen talepler doğrultusunda yeni kursların da açılacağı duyuruldu.