• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Karacabey Boşnaklara ev sahipliği yaptı

Bosna Hersek Fahri Başkonsolosluğu ile Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) tarafından düzenlenen ve 18 dernek başkanı ile yöneticilerinin katıldığı toplantı kapsamında Boşnaklar, Karacabey’de buluştu.

Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Dernek Başkanı Cengiz Coşkun, kısa bir süre önce vefat eden TBHKDF Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Temiz'i rahmetle andıklarını söyledi.

Başkan Özkan’a teşekkür

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Coşkun, her koşulda derneğin yanında olan ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkürlerini iletirken, dernek olarak ilçede iz bırakan faaliyetlere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantıda, derneğe ve kültürlerarası gelişime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür plaketi verildi.

Başkan Özkan’ın şehir dışında olmasından dolayı da kendisine verilen plaketi Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı teslim aldı.

Toplantının ardından heyet, belediye binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019