• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabey Birlikspor'a baklavalı moral

TFF 3. Ligi'nde üç haftadır üst üste alınan galibiyet nedeniyle futbolcuları tebrik eden Özkan, şunları kaydetti:

"Sezon başında güzel bir takım kurulduğunu söylemiştik, ama biraz zamana ihtiyacımız olduğunu ve kondisyonumuz arttıkça bunun skora yansıyacağını biliyorduk. İlk maçlarda olumlu neticeler alamadık. Kaybettiğimiz maçlarda bile takım olarak güzel mücadelemiz vardı. Sonrasında üçte üç yaptık. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor'u da yeneceğiz. Sonrasında lider UTAŞ Uşakpor'a konuk olacağız. Gönlümüz onu da orada yenerek daha farklı bir havayla buraya gelmek."

Özkan, takımlarının öncelikle ligde kalıcı olmasını istediklerini, zaman içerisinde bu hedefi de yükseltebileceklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bakıldığında bu güzel kadro ile bu yıl daha güzel hedefe ulaşacağımızı düşünüyoruz. Altyapıya ve tesisleşmeye önem veriyoruz. Ancak bunlar gerçekleşirse futbolda hedeflerin sürdürülebilir olduğu kanaatini taşıyoruz. 2011 verilerine göre nüfusa bakıldığında en düşük lisanslı sporcu sayısı Karacabey'deyken, 2017 yılı itibarıyla şu anda nüfusuna göre en fazla lisanslı futbolcuyu barındıran ikinci ilçe durumundayız. Bu noktada çok büyük bir atak yaptık. Bizim bu çalışmalarımıza, bu gayretlerimize Karacabeyli iş adamlarımızın, Karacabeyli hemşerilerimizin destek vermesi gerektiğini ifade ediyoruz."

Ali Özkan, konuşmasının ardından futbolculara baklava ikram etti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017