• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Karacabey Belediyesi’nin ‘Teknolojik’ Yatırımları Sürüyor

Karacabey Belediyesi’nin 3T vizyonunun önemli parçalarından biri olan teknoloji ile ilgili yenilikçi ve çözüm odaklı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Karacabey Belediyesi, Türk Telekom işbirliği ile hayata geçirdiği proje kapsamında, tüm muhtarlıklarda ücretsiz internet ve telefon hizmeti sağlıyor.

Projenin hayata geçmesi ile birlikte, merkez ve kırsal mahallelerdeki muhtarlıklar, ücretsiz internet ve telefon hizmetinden faydalanmaya başladı.

Proje sonrası değerlendirmelerde bulunmak için Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Türk Telekom Stratejik ve Büyük Müşteriler Bölge Müdürü Mesut Bilecikli ile Müşteri Temsilcisi Birol Sezgin, Karacabey Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Sinan Beyhan ile birlikte projeyi değerlendirdi.

Teknolojik Yatırımları Her Mahallemizde Hayata Geçirme Gayretindeyiz

Henüz teknik altyapısı olmayan bazı köylerde de teknik çalışmaların tamamlandığında, bu köylerin de mevcut hizmetten faydalanmaya başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Teknolojik yatırımlarımızı her mahallemizde, her köşemizde hayata geçirmek en önemli gayretlerimizden biri” dedi.

Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler Karacabey’in kalkınması için üç temel madde üzerinde durduk. Bunlar; tarım, turizm ve teknolojik yatırımlar. Hepsinin de çağın getirdiği modern standartlarda, ilçemizin her köşesinde yer almasını istiyoruz. Teknoloji, bugün günümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuşken, bunu en ücra mahallemizde dahi hayata geçirmekten son derece mutluyuz. Önemsediğimiz bir çalışmaydı. Sağ olsunlar Türk Telekom yetkilileri de bu çalışmada titiz davrandılar ve güzel sonuçlar aldık’’ şeklinde konuştu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017