• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Karacabey Belediyesi’nin spora desteği sürüyor

Karacabey Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine olan desteğini sürdürüyor.

İlçede çeşitli branşlarda binlerce gence imkân sağlayan Karacabey Belediyesi, son olarak yeni sezonda Karacabey Esnaf Spor Kulübüne destek verecek.

Bu kapsamda Karacabey Esnaf Spor Kulübü Yöneticisi Ramazan Bıdırdı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile görüşerek, kulübün eksikleriyle ilgili Başkan Özkan’a detaylı bilgi aktardı.

Desteğimiz sürecek

Görüşmenin ardından Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Bizler Karacabey’in her anlamda gelişmesi için çabalıyoruz. Kültür sanattan ekonomiye, turizmden spora kadar, pek çok sosyal yatırıma imza atıyoruz. Bu noktada, ilçede gençlerimize spor dallarını sevdirmek ve onları bu tarz yararlı etkinliklerle bütünleştirmek adına, faaliyet gösteren tüm sportif topluluklarla diyaloğumuz sürüyor. Esnaf Spor Kulübümüze her sezon olduğu gibi bu sezon da desteğimizi sürdüreceğiz’’ dedi.

Başkan Özkan’a teşekkür

Ziyaretin ardından Bıdırdı da yaptığı açıklamada, desteklerinden ötürü Başkan Özkan’a teşekkür etti. Bıdırdı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemiz, kulübümüze çeşitli eksiklerin giderilmesi için destek olacak. Kendilerine kulübümüz adına teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019