• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabey Belediyesi'ne yeni kademe binası

Yenilenecek yeni kademe binasının projesini inceleyen Başkan Ali Özkan, göreve geldiklerinden bu yana Belediyenin fiziki yapısı ve personel konusunda çeşitli çalışmalara yaptıklarını belirterek, "İçinde bulunduğumuz kademe alanı belediyenin adeta mutfağı. Bakım onarım, tamirat, yol çalışmaları ve temizlik faaliyetleri bu merkezden yürütülüyor. Gördüğümüz gibi çok düzenli bir alan değil. Burası İstanbul-İzmir otoyolunun geçiş noktasında yer alan, giriş ve çıkışların olacağı ve büyük bir araç sirkülasyonu gerçekleşeceği bir alan. Onun için burası belediyemizin görünen yüzü olacak. Karacabey'e yakışır bir şekilde Fen İşleri Müdürlüğümüzün nezaretinde burayı yeni bir projeyle, modern hale getirmeyi düşünüyoruz. Tamir atölyeleri ve depolar yaklaşık 40 yıl önce yapılmış. Artık bunların yenilenme zamanı gelmiş. Fen İşleri, Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü buraya taşıdık. Sahada olan bütün ekiplerimizin müdürlüğü bu bünye çerçevesinde olacak. Müdürlerimiz personelle daha rahat bir şekilde hareket etme imkanı bulacak. Malzemelerimiz, araçlarımız, tamir atölyelerimiz ve imalat atölyelerimiz burada olacak" dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017