• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

Karacabey Belediyesi'ne yeni kademe binası

Yenilenecek yeni kademe binasının projesini inceleyen Başkan Ali Özkan, göreve geldiklerinden bu yana Belediyenin fiziki yapısı ve personel konusunda çeşitli çalışmalara yaptıklarını belirterek, "İçinde bulunduğumuz kademe alanı belediyenin adeta mutfağı. Bakım onarım, tamirat, yol çalışmaları ve temizlik faaliyetleri bu merkezden yürütülüyor. Gördüğümüz gibi çok düzenli bir alan değil. Burası İstanbul-İzmir otoyolunun geçiş noktasında yer alan, giriş ve çıkışların olacağı ve büyük bir araç sirkülasyonu gerçekleşeceği bir alan. Onun için burası belediyemizin görünen yüzü olacak. Karacabey'e yakışır bir şekilde Fen İşleri Müdürlüğümüzün nezaretinde burayı yeni bir projeyle, modern hale getirmeyi düşünüyoruz. Tamir atölyeleri ve depolar yaklaşık 40 yıl önce yapılmış. Artık bunların yenilenme zamanı gelmiş. Fen İşleri, Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü buraya taşıdık. Sahada olan bütün ekiplerimizin müdürlüğü bu bünye çerçevesinde olacak. Müdürlerimiz personelle daha rahat bir şekilde hareket etme imkanı bulacak. Malzemelerimiz, araçlarımız, tamir atölyelerimiz ve imalat atölyelerimiz burada olacak" dedi.