• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Karacabey Belediyesi’nde Yeni Yapılanma

Karacabey Belediyesi bünyesinde bazı birimlerde yeniden yapılandırma yapıldı. Özellikle imar konusunda vatandaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacı ile yapılan düzenleme ile Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne Kader Bektaş, Etüt Proje Müdürlüğü’ne Gökşan Akgör, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ise Fırat Yazıcı getirildi.

Diğer yandan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat yetki alanı içerisinde bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü kendi isteği ile bırakarak mevcut sorumluluklarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “İmar ve Şehircilik alanında büyüyen bir kent olmamız nedeniyle ciddi bir yoğunluk oluştu. Bu çerçevede yeni bir yapılanma oluşturduk. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları daha kısa sürede tamamlanacak. Öte yandan bazı noktalarda kamuoyuna doğru bilgi vermek adına paylaşmak isterim ki Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yozgat kendi alanındaki iş yoğunluklarının artması sebebiyle İmar ve Şehircilik Müdürlüğü sorumluluğunu kendi isteği ile bırakmıştır. Yeni yapılanmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.