• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

Karacabey Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Tam Gaz

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu, hizmet içi eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Karacabey Zabıta Müdürlüğü personeli için geçtiğimiz hafta düzenlenen 2 günlük eğitim çalışmasında; “Belediye Mevzuatı Uygulamaları, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları Denetimi ve Kabahatler Kanunu” konularında detaylı bilgi sunuldu.

Ali Özkan: Karacabey 1. Lig Belediyeleri Arasına Yükseliyor

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren ve göreve başladıkları ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in her geçen gün ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydederken, son dönemde ilçeye kazandırılan yatırımların da bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.