• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde Yeni Dönem

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde yeni bir dönem başladı.

Zabıta ekipleri bundan böyle, görevlerini ses ve görüntü kaydeden cihazlarla sürdürecek. Alınan yeni ekipmanlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizler teknolojik yatırımları destekliyor ve çağın getirdiği yenilikleri es geçmiyoruz. İşte bu cihazlar da bunlardan biri… Bu sayede gerek vatandaşlarımızın, gerekse zabıtamızın mağduriyetinin ortadan kalkacağına inanıyoruz” dedi.

Darbeye ve suya dayanıklı

Yeni cihazların, uzun süreli ses ve görüntü kaydı yapabildiğini aktaran Başkan Özkan, “Bu cihazlar, uzun süreli ses ve görüntü kaydı yapabilirken, aynı zamanda uydu takip sistemi, gece görüş kamerası, fotoğraf çekimi gibi çeşitli özelliklere de sahip. Darbeye ve suya dayanıklı olan bu kameralar, dış koşullarda kullanılmak için üretildi. Belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’ açıklamasında bulundu.