• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Karacabey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde Mesai Sürüyor

Karacabey Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, mesaiye tam gaz devam ediyor.

Karacabey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli, vatandaşların bayram öncesi ve sonrasında, yapacakları işlemlerle ilgili herhangi bir gecikmeyle karşı karşıya kalmaması için 28-29 Ağustos tarihlerinde mesaiye devam ediyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, İmar ve Şehircilik Müdürü Fırat Yazıcı ile birlikte personeli yerinde denetleyerek, resmi tatil olmasına rağmen personelin, özverili şekilde çalışmalarını sürdürdüğüne değindi.

Dosyaların Eksiksiz Olmasına Dikkat Edilmeli

Vatandaşları mağdur etmemek ve daha hızlı hizmet vermek için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelinin, bayram öncesi çalışmalarına ara vermediğini aktaran Başkan Ali Özkan, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzde tüm kadro, Kurban Bayramı’na dek çalışmalarına devam edecek. Amacımız, vatandaşlarımızın işlemlerinde herhangi bir gecikme ve aksaklık yaşanmamasıdır. Bu noktada dikkat çekmek istediğimiz husus, vatandaşın dosyalarının eksiksiz olmasıdır. Çünkü herhangi bir eksik dosya olması durumunda, işlemler de bekletilmek durumunda kalıyor. Dosyalarının eksiksiz olması kaydıyla, tüm vatandaşlarımız gelip, işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilecek. Bu vesileyle, resmi tatil sürecinde de görevini özveriyle yerine getiren tüm personelimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.