• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Kaldırım işgalini önleyen Başkan Özkan’a kadınlardan teşekkür

Ziyarette Karacabeyli kadınlar adına konuşan AK Parti Kadın Kolları  Başkanı Hamiyet Özenli, “Engelli kadınlarımız başta olmak üzere bebek arabalı kadınlarımız ve hepimiz uygulamadan çok memnunuz. Artık, kaldırımlardan rahatlıkla geçebiliyoruz. Bu uygulama için başkanımıza ve Karacabey Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaldırımlarla ilgili başlattıkları uygulamalara ilişkin olumlu tepkiler aldıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Kadınlardan kaldırım işgaliyle ilgili sürekli şikayetler alıyorduk. Kaldırım işgallerini kaldırdık, halkımız rahat nefes aldı. Kaldırım işgalini önlemede katılımcılık da çok önemli. Kaldırım işgali yapan kişilere hepimiz tepki  koymalıyız. Sadece kolluk kuvvetleri ve zabıta ile kaldırım işgallerini önlemek mümkün değil. Bu konuda birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017