• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

‘Halil İbrahim Sofrası’ Karacabey’de Kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve beklentilerini dinlediği ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmaları, tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarına Hürriyet Mahallesi’nde devam etti.

Sabah namazını Hürriyet Mahallesi Camii’nde kıldıktan sonra, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan, burada mahallelilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunan Özkan, vatandaşların sorunları ve taleplerini, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte not alarak değerlendirdi.

İstişare Kültürü

Mahalle Muhtarı İsmail Atik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vatandaşlar da istişare kültürünün önemine vurgu yaparak, Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Topyekûn Gelişimi Hedefliyoruz

Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklama ile ‘Halil İbrahim Sofrası’  buluşmalarını çok önemsediklerini belirterek, “Bu buluşmalarımızı merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde kararlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz.  Tüm ilçe genelinde, büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımlar, giderek ivme kazanmış durumda. Karacabey’in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.