• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

E-Anons

• Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir.

Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gönü Mah. Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017
  • Canbaz Mahallesi'nden İbrahim Enginar'ın Eşi Adile Enginar vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip M.K.P Atatürk Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017