• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Binlerce kişinin katılım sağladığı Leylek Festivali'ne ilgi büyüktü

Çok sayıda kişinin ilgiyle takip ettiği ‘Uluslararası Leylek Festivali' renkli görüntülere sahne oldu. Eskikarağaç Mahallesi'nde yapılan festivalde halk oyunları, sihirbaz gösterileri, çeşitli yarışmalar, çocuklar için oyun parkurları ve şişme oyun grupları, bisiklet turu, tekne turu, fener alayı yapılırken, mahallî ürün stantları da yeraldı.

Avrupa Leylek Köyleri Birliği'ne üye olan ilçede bu festivale ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey'in gelişimi için 3T vizyonu adı altında bir vizyon planı belirlemiştik. Karacabey'in büyümesi ve gelişmesi açısından tarım olmazsa olmazımız.  Bunun yanında teknolojik yatırımlar olmalı ve turizm yatırımları da mutlaka desteklenmeli. Ekolojik turizm açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyadayız” diyerek Eskikaraağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.