• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Binlerce kişinin katılım sağladığı Leylek Festivali'ne ilgi büyüktü

Çok sayıda kişinin ilgiyle takip ettiği ‘Uluslararası Leylek Festivali' renkli görüntülere sahne oldu. Eskikarağaç Mahallesi'nde yapılan festivalde halk oyunları, sihirbaz gösterileri, çeşitli yarışmalar, çocuklar için oyun parkurları ve şişme oyun grupları, bisiklet turu, tekne turu, fener alayı yapılırken, mahallî ürün stantları da yeraldı.

Avrupa Leylek Köyleri Birliği'ne üye olan ilçede bu festivale ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey'in gelişimi için 3T vizyonu adı altında bir vizyon planı belirlemiştik. Karacabey'in büyümesi ve gelişmesi açısından tarım olmazsa olmazımız.  Bunun yanında teknolojik yatırımlar olmalı ve turizm yatırımları da mutlaka desteklenmeli. Ekolojik turizm açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyadayız” diyerek Eskikaraağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.