• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Başsavcı Atbaş’tan Ali Özkan’a Ziyaret

Karacabey’de kısa bir süre önce göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, kendisine ziyarette bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Karacabey ile ilgili bilgi paylaşımı yapılan ve yeni yapılacak yatırımların da konuşulduğu ziyarete Karacabey Başkan Yardımcıları Osman Çatak ve İsmail Yozgat ile Belediye Meclis Üyeleri İsmail Ülker ve Gülten Kapıcıoğlu da katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Sayın Başsavcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Karacabey hem ekonomik kalkınma hem de huzurlu yaşam konusunda Türkiye’ye örnek olacak seviyede. Artık projeleri ve uygulamaları örnek alınan bir kent haline geldik. Umut ediyorum ki bu süreç hızlanarak devam edecek” dedi.

Başsavcı Atbaş ise Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.