• 50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

21.11.2017

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Karacabey sanayisinde bulunan ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek mesleklerinde 50 yılı tamamlayan Mustafa Çarşanlı, Kayaali Karacalar, Beycan Özkömürcü, Mustafa Avlan, Osman Babacan, Kasım Bozdemir ve Mehmet Barakat’a Başkan Özkan tarafından plaket takdim edildi.

Başsavcı Atbaş’tan Ali Özkan’a Ziyaret

Karacabey’de kısa bir süre önce göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, kendisine ziyarette bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Karacabey ile ilgili bilgi paylaşımı yapılan ve yeni yapılacak yatırımların da konuşulduğu ziyarete Karacabey Başkan Yardımcıları Osman Çatak ve İsmail Yozgat ile Belediye Meclis Üyeleri İsmail Ülker ve Gülten Kapıcıoğlu da katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Sayın Başsavcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Karacabey hem ekonomik kalkınma hem de huzurlu yaşam konusunda Türkiye’ye örnek olacak seviyede. Artık projeleri ve uygulamaları örnek alınan bir kent haline geldik. Umut ediyorum ki bu süreç hızlanarak devam edecek” dedi.

Başsavcı Atbaş ise Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017