• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Başsavcı Atbaş’tan Ali Özkan’a Ziyaret

Karacabey’de kısa bir süre önce göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, kendisine ziyarette bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Karacabey ile ilgili bilgi paylaşımı yapılan ve yeni yapılacak yatırımların da konuşulduğu ziyarete Karacabey Başkan Yardımcıları Osman Çatak ve İsmail Yozgat ile Belediye Meclis Üyeleri İsmail Ülker ve Gülten Kapıcıoğlu da katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Sayın Başsavcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Karacabey hem ekonomik kalkınma hem de huzurlu yaşam konusunda Türkiye’ye örnek olacak seviyede. Artık projeleri ve uygulamaları örnek alınan bir kent haline geldik. Umut ediyorum ki bu süreç hızlanarak devam edecek” dedi.

Başsavcı Atbaş ise Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.