• Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

25.09.2017

Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından düzenlenen, kaldırım işgallerinin masaya yatırıldığı ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile kadın kollarının da katıldığı panelden, ‘Kaldırım İşgallerine Son’ kararı çıktı. Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki sitem içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, panelde zabıta kontrollerinin sıklaştırılması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Başsavcı Atbaş’tan Ali Özkan’a Ziyaret

Karacabey’de kısa bir süre önce göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, kendisine ziyarette bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Karacabey ile ilgili bilgi paylaşımı yapılan ve yeni yapılacak yatırımların da konuşulduğu ziyarete Karacabey Başkan Yardımcıları Osman Çatak ve İsmail Yozgat ile Belediye Meclis Üyeleri İsmail Ülker ve Gülten Kapıcıoğlu da katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Sayın Başsavcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Karacabey hem ekonomik kalkınma hem de huzurlu yaşam konusunda Türkiye’ye örnek olacak seviyede. Artık projeleri ve uygulamaları örnek alınan bir kent haline geldik. Umut ediyorum ki bu süreç hızlanarak devam edecek” dedi.

Başsavcı Atbaş ise Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017