• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediyesi ve Özel Tan Okulları ile ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı.

Diğer haftalarda olduğu gibi bu hafta da Belediye Başkanı Ali Özkan, ilkokul öğrencileri ile makamında buluşarak, öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

Başkanla aynı masada kitap okuma heyecanı

Bu haftaki buluşmada, gelen minik misafirleri kapıda karşılayan Başkan Ali Özkan, okuma öncesi hepsiyle sohbet ederek sorularını cevapladı.

Ardından okuma etkinliğine geçilirken, minikler Başkan Özkan’ın dağıttı kitapları okudular. Öğretmenlerinin de kendilerine eşlik ettiği programda minikler, Başkan Özkan’la aynı masada kitap okumanın heyecanını yaşadı.

Etkinlik sonrasında ise her zaman olduğu gibi Başkan Ali Özkan, öğrenciler ve öğretmenleri ile birlikte kahvaltı yaptı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019