• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

“Başkanımla Okuyorum” Etkinliği Ses Getiriyor

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Ali Özkan'ın da bizzat yer aldığı etkinlik kapsamında minikler, belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşadı.

Başkan Özkan'dan teşekkür

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, “Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla alakalı ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler, bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Bu anlamda, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Başarı için şart

Öte yandan Başkan Ali Özkan, etkinliğin örnek olması için her hafta salı günü saat 09.30'da, belediyede farklı öğrencilerle kitap okuma etkinliğini yapmaya devam edeceklerini kaydederken, hızlı okumanın ve okuduğunu anlamanın hayatın tüm evrelerinde başarıya ulaşmak adına büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı.