• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Başkan Özkan'dan kunduracılara plaket

Kunduracı Saraç ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı olan ve mesleklerinde belirli bir süreyi tamamlayan Hüseyin Aygün, Gazanfer Ün, Nihat Yağız, Bahattin Efecan, Hasan Basri Keniş, Zeki Çiçekçi, Murat Eştürk ve Vildan Yel'e Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından plaket takdim edildi. Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makamında gerçekleşen törende, mesleğinde belli bir yaşı geçirmiş esnafa Karacabey halkı adına plaket verildi. Özkan, "Karacabey Belediyesi olarak, Karacabey Belediye Başkanı sıfatıyla güzellikler şehri olarak tabir ettiğimiz Karacabey’imize değer katan, çeşitli meslek guruplarında uzun yıllar faaliyet gösteren değerli hemşerilerimize plaket takdim ediyoruz. Çünkü her meslek grubu bizim için kutsaldır. Kendilerine göre ifa ettikleri bir misyon vardır. Karacabey ilçe ekonomisine, istihdama ve hizmet verdikleri hemşerilerimize yaptıkları faaliyetlerden dolayı bütün vatandaşlarımıza yeri geldiğinde onları hatırladıklarımızı hissettirmek manasında bu plaketleri takdim ediyoruz. Bugün de Kunduracı Saraç ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı üyelere ilçe halkımız adına bu plaketleri takdim ediyoruz. Bugüne kadar vermiş oldukları hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.