• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

Başkan Ali Özkan’dan İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, ilçedeki asayiş konuları da masaya yatırıldı.

Karacabey’in Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu dile getiren ve toplumun huzuru için gerçekleştirdikleri çalışmalarda, Karacabeylileri her zaman yanlarında olduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK, Türk polisine verdikleri destek için de Başkan Özkan’a teşekkürlerini sundu.

Türk Polisi Milletimizin Asil Evlatlarıdır

Türk polisinin kahramanca ve fedakârca görev yapan, milletin asil evlatları olduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da tüm Karacabeyliler olarak polisin yanında olmayı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a Türkiye’de eşine az rastlanır güzelliklere sahip Karacabey Longoz Ormanları’nda çekilmiş Nilüfer çiçeği tablosu takdim ederken, Bursa İl Emniyet Müdürü Ak’ı ilçelerinde ağırlamaktan duyacakları memnuniyeti de dile getirdi.