• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Ali Özkan’dan İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, ilçedeki asayiş konuları da masaya yatırıldı.

Karacabey’in Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu dile getiren ve toplumun huzuru için gerçekleştirdikleri çalışmalarda, Karacabeylileri her zaman yanlarında olduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK, Türk polisine verdikleri destek için de Başkan Özkan’a teşekkürlerini sundu.

Türk Polisi Milletimizin Asil Evlatlarıdır

Türk polisinin kahramanca ve fedakârca görev yapan, milletin asil evlatları olduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da tüm Karacabeyliler olarak polisin yanında olmayı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a Türkiye’de eşine az rastlanır güzelliklere sahip Karacabey Longoz Ormanları’nda çekilmiş Nilüfer çiçeği tablosu takdim ederken, Bursa İl Emniyet Müdürü Ak’ı ilçelerinde ağırlamaktan duyacakları memnuniyeti de dile getirdi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019