• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Başkan Ali Özkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayınladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında Başkan Ali Özkan, “Bizler, ikra-oku diye başlayan kutsal bir kitabın ve dinin mensubu, ‘ilim Çin’de de olsa gidiniz’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Öğrenmenin yaşı olmadığına, eğitim ve öğretimin beşikten mezara uzanan bir süreç olduğuna yürekten inan insanlar olarak, görevlerini tamamlamış ve emekli olmuş öğretmenlerimizle birlikte, halen kutsal görevlerini sürdüren tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Başarı Dileği

Başkan Ali Özkan mesajında, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz, tüm eğitim camiasını ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve bu kutsal görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Eğitime Destek Sürecek

Öte yandan Başkan Ali Özkan, göreve geldikleri günden bu yana eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini de anımsatarak, ülkemizin kalkınmasında eğitimin öncelikli faktör olduğunu ve bu doğrultuda, eğitime olan desteklerinin de kararlı bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.