• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Ali Özkan’dan Bursa Tarım İl Müdürü Yıldız’a ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü görevine atanan Hacı Dursun Yıldız'a, ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyarette, belediye ve tarım il müdürlüğü arasında geliştirilecek ortak projeler masaya yatırılırken, ülke tarımına yön veren en önemli yörelerden biri olan Karacabey’de hayata geçirilecek uygulamaların, tarım ve hayvancılığa kazandıracağı ivmeye vurgu yapıldı.

Ülke tarımına dinamizm katacak

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, ülke tarım ve hayvancılığına yüzyıllardır öncülük eden en önemli yörelerden olan Karacabey tarım ve hayvancılığının, tüm Bursa ve Güney Marmara Bölgesi’nin lokomotifi konumunda olduğuna dikkat çekildi.

Görüşmede, Bursa Tarım İl Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilecek projelerin, ekonomik ve kültürel anlamda ilçeye kazandıracağı yeni değerlere de vurgu yapıldı.

Başkan Ali Özkan ayrıca, Hacı Dursun Yıldız'a tüm ilçe halkı adına görevinde başarı dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.