• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

Ali Özkan’dan Avukatlar Günü'nde Adliye Ziyareti

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ nedeni ile Karacabey Adliyesi’ni ziyaret etti.

Duruşma salonlarındaki ve avukat odasındaki avukatları tek tek kutlayan ve çiçek takdiminde bulunan Özkan, avukatların adaletin vazgeçilmez unsurları olduğuna dikkat çekerek, tüm avukatlara görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Avukatların, temel hak ve hukukun savunulmasında vatandaşlar adına kutsal bir görevi ifa ettikleri vurgusunda bulunan Özkan; “Adalet mülkün temelidir anlayışıyla, adil yargılanma hakkının ve adaletin gerçekleşmesi için çalışan, hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve vatandaş-devlet ilişkilerinin yürümesi için katkı sunan tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü'nü kutluyorum"  șeklinde konuştu.