• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Ali Özkan’dan Avukatlar Günü'nde Adliye Ziyareti

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ nedeni ile Karacabey Adliyesi’ni ziyaret etti.

Duruşma salonlarındaki ve avukat odasındaki avukatları tek tek kutlayan ve çiçek takdiminde bulunan Özkan, avukatların adaletin vazgeçilmez unsurları olduğuna dikkat çekerek, tüm avukatlara görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Avukatların, temel hak ve hukukun savunulmasında vatandaşlar adına kutsal bir görevi ifa ettikleri vurgusunda bulunan Özkan; “Adalet mülkün temelidir anlayışıyla, adil yargılanma hakkının ve adaletin gerçekleşmesi için çalışan, hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve vatandaş-devlet ilişkilerinin yürümesi için katkı sunan tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü'nü kutluyorum"  șeklinde konuştu.