• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Ali Özkan’dan Avukatlar Günü'nde Adliye Ziyareti

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ nedeni ile Karacabey Adliyesi’ni ziyaret etti.

Duruşma salonlarındaki ve avukat odasındaki avukatları tek tek kutlayan ve çiçek takdiminde bulunan Özkan, avukatların adaletin vazgeçilmez unsurları olduğuna dikkat çekerek, tüm avukatlara görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Avukatların, temel hak ve hukukun savunulmasında vatandaşlar adına kutsal bir görevi ifa ettikleri vurgusunda bulunan Özkan; “Adalet mülkün temelidir anlayışıyla, adil yargılanma hakkının ve adaletin gerçekleşmesi için çalışan, hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve vatandaş-devlet ilişkilerinin yürümesi için katkı sunan tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü'nü kutluyorum"  șeklinde konuştu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019