• Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

22.10.2018

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

İlçenin muhtelif yerlerinde inşa edilecek otopark alanları ile Karacabey’deki otopark sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Özkan, “İlçemizde giderek artan araç yoğunluğu sebebiyle, sıkça gündeme gelen otopark konusu, bizim de üzerinde titizlikle durduğumuz konulardandı. Bu konuda, ilçenin çeşitli noktalarında belirlediğimiz alanları kullanıma açıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında, ilçemizdeki bu sorunu kökten çözeceğiz” dedi.

Ali Özkan’a AK Gençlerden Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyen AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 1 yıldan bu yana başarı ile sürdüren Yakup Can’ın ardından bayrağı teslim alan Adem Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Özkan’a konuk oldu.

Geçtiğimiz hafta, belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette gençler, Başkan Özkan’a çalışmalarında kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve AK Partili gençlere yeni görevlerinde başarı dileklerini sunan Ali Özkan, ülkedeki son dönemde dış güçler tarafından oynanan oyunlara karşı en önemli görevin, Türk gençliğine düştüğüne vurgu yaptı.

Asım’ın Nesli tüm oyunları bozacak güçtedir

Tüm dünya mazlumlarının tek umudu olan Türk milletinin üzerinde, 100 yıldır oynanan oyunların son dönemde bir bir boşa çıkarılmaya başlandığını sözlerine ekleyen Özkan, “Mehmet Akif Ersoy’un işaret ettiği Asım’ın Nesli bilincine ulaşan Türk gençliği, bu oyunları yerle bir edecek güce de ulaşmıştır” şeklinde konuştu.