• Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

20.02.2018

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Lig’e Yükseldi

Bursa’da önceki hafta oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu hafta sonu Tekirdağ’da oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak, 6’da 6 yapan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı, 2. Profesyonel Voleybol Ligi’ne ‘merhaba’ dedi.

Ali Özkan’a AK Gençlerden Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirleyen AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 1 yıldan bu yana başarı ile sürdüren Yakup Can’ın ardından bayrağı teslim alan Adem Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Özkan’a konuk oldu.

Geçtiğimiz hafta, belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette gençler, Başkan Özkan’a çalışmalarında kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve AK Partili gençlere yeni görevlerinde başarı dileklerini sunan Ali Özkan, ülkedeki son dönemde dış güçler tarafından oynanan oyunlara karşı en önemli görevin, Türk gençliğine düştüğüne vurgu yaptı.

Asım’ın Nesli tüm oyunları bozacak güçtedir

Tüm dünya mazlumlarının tek umudu olan Türk milletinin üzerinde, 100 yıldır oynanan oyunların son dönemde bir bir boşa çıkarılmaya başlandığını sözlerine ekleyen Özkan, “Mehmet Akif Ersoy’un işaret ettiği Asım’ın Nesli bilincine ulaşan Türk gençliği, bu oyunları yerle bir edecek güce de ulaşmıştır” şeklinde konuştu.