• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Ali Özkan Gölkıyı’da Çiçeklerle Karşılandı

– ‘Mobil Başkan’ sloganı ile yola çıkarak,  ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri kapsamında ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mahalle sakinleriyle buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son olarak Gölkıyı Mahallesi’ne giderek, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine yeni bir halka daha ekledi.

Başkan Ali Özkan, Gölkıyı Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Ortak Akılla Karacabey’i Geliştirmeye Devam Edeceğiz

‘Halil İbrahim Sofrası’ ismini verdikleri vatandaş buluşmalarında, merkez - kırsal ayırt etmeden, tüm mahalleleri ziyaret etmeyi amaçladıklarına vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Toplantılarımızın bir yenisini daha bugün Gölkıyı Mahallemizde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle beraber çeşitli vesilelerle, vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu vesilelerden bir tanesi de organize ettiğimiz sabah kahvaltıları. Karacabey'in merkezi ile kırsalındaki 65 mahallemizdeki kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Belediyemizden tüm isteklerinizi dinlemeyi, sizlerle beraber bunları değerlendirmeyi ve çözüm yollarını da ‘ortak akılla’ geliştirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Gurur Duyduk

Belediye Başkanı ile aynı masayı paylaşmaktan ve sorunlarını aktarmaktan duydukları memnuniyeti aktaran vatandaşlar ise “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmanın yanı sıra, yetkililerin mahallemize gelerek bizleri dinlemesinden büyük gurur duyduk” şeklinde konuştu.

Öte yandan, programın sonunda Gölkıyı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Özkul, Başkan Ali Özkan’a çiçek takdiminde bulundu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017