• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Ali Özkan: “Bütçemizin Büyük Kısmıyla Eğitime Destek Veriyoruz”

Karacabey Belediyesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için yakın dönemde 5 milyonluk yatırıma imza atmış ve bölgeyi adeta parlayan eğitim çatılarından biri haline getirmişti.

Bu gelişmenin ardından, Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik, önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette, bölgedeki eğitim faaliyetlerine desteklerinden ötürü Başkan Ali Özkan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Bayır ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, belediyenin desteğinden duydukları memnuniyeti ileten Okul Müdürü Tetik, öğrenciler ve velileri adına kendisine teşekkür etti.

Eğitime Daima Öncelik Veriyoruz

Başkan Ali Özkan da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler yaptığımız icraatlarda, eğitimi daima ayrı bir tarafta tutuyoruz. Geleceğimizin daha parlak olması hedefiyle, yıllık bütçemizin önemli bir bölümünde, somut yatırımlar çerçevesinde eğitim faaliyetlerini destekliyoruz. Bu kapsamda, sizlerden gelen bu teşekkür ziyareti bizleri daha da onurlandırdı. Umuyoruz ki bölgenin parlayan yıldızı olan bu okulumuzda çalışan öğrencilerimiz de bu sunduğumuz imkânlarımızı taçlandırmaya devam edecekler” dedi.

Öte yandan ziyaretin sonunda Başkan Ali Özkan’a plaket takdim edildi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017