• Karacabey yatırımların gözdesi

13.11.2018

Karacabey yatırımların gözdesi

Eğitimden, spora, turizmden sanayiye kadar pek çok alanda yatırımların hızla sürdüğü Karacabey, yeni bir cazibe merkezine daha kavuşuyor…

AK Parti Bursa İl Teşkilatı’ndan Karacabey Belediyesi’ne ziyaret

Son dönemde hayata geçirilen ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif yatırım hamleleri ile gelişim adına başarılı çalışmalara imza atan Karacabey Belediyesi, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldikleri günden bu yana ilçede topyekün kalkınma adına bir çok çalışmaya imza attıklarını söyledi.

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Bursa ve ülkemiz gündemine taşınması hedefiyle, hayatın her alanına yönelik ciddi atılımlara imza atan Karacabey Belediyesi, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve beraberindeki heyete ev sahipliği yaptı.

Başkan Özkan’ın makam odasında gerçekleşen görüşmede, gündemdeki yatırımlar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarette TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Zafer Işık, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan yer aldı.

Ayrıca AK Partili meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ilçede gerçekleştirilecek çeşitli konular ele alındı.

Birçok çalışmaya imza attık

Ziyaretlerinden dolayı Çavuşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Özkan, bu tür karşılıklı görüşmelerin oldukça faydalı olduğunu söyledi.

Özkan, Karacabey Belediyesi’nin son yatırımları ve icraatları hakkında açıklamalarda bulunarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçede topyekün kalkınma adına birçok çalışmaya imza attık. Yürütülen çalışmaları vatandaşlarımız da son derece takdirle karşılıyor. Aldığımız geri dönüşler memnuniyet verici” dedi.

Gelecek yolculuğumuza emin adımlarla ilerliyoruz

‘Modern belediyecilik’ anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas aldıklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Gelecek yolculuğumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Karacabey adının kalkınmış kentler arasına yazdırılma hedefine doğru kararlı bir şekilde yol alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana uygulamaya koyduğumuz akılcı yönetim ve çözümler ile ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak adına projeler geliştiriyoruz. Karacabey, her yönü ile diğer ilçelere örnek olacak bir kent haline geldi.”